Wat is het justeren van weegschalen?

 

Justeren is de handeling die er voor zorgt dat een weeginstrument (weegschaal) weer in een toestand verkeerd dat hij geschikt is voor gebruik. Vaak moeten we weegschalen justeren na het kalibreren of ijken.

“Het binnen gedefinieerde toleranties afregelen van een weegschaal.”

Omdat de WTD Weeg Technische Dienst gespecialiseerd is in het ijken en kalibreren van weegschalen, kunnen we wanneer het nodig is gelijk de weegschalen justeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Contact

WTD (Weeg Technische Dienst)

De WTD Weeg Techische dienst is sinds 1983 actief als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van weegapparatuur. Vanaf 1998 werken wij samen met het Nederlands Meet instituut als erkend keurder.

Wij kunnen u van dienst zijn met het ijken (keuren), kalibereren, justeren, onderhouden en repareren van uw weegschalen. Ook zijn wij officiëel dealer van RibaUwe en Vibra weegschalen.

Meer informatie

Weegschalen overzicht

De WTD Weeg Technische Dienst is officieel dealer van Riba, Uwe en Vibra weegschalen. We bieden een breed assortiment weegschalen voor diverse werkzaamheden.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het keuren, repareren en onderhouden van weegschalen kunnen wij de complete serviceverlening bieden voor uw weegschalen. Dit is een groot voordeel dat wij kunnen bieden!

Weegschalen overzicht