Wij zijn leverancier van:

RIBA weegschalen

UWE weegschalen

VIBRA weegschalen

Onze weegschalen zijn te verdelen in de volgende categorieën:

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn ijkwaardige weegschalen waar handel mee gedreven mag worden. Op basis van het gewicht kan de prijs van een product worden bepaald. Wij hebben winkelweegschalen van de merken RIBA en UWE in het assortiment.

Meer informatie

Rekenweegschalen

Rekenweegschalen zijn ijkwaardige weegschalen die ingezet kunnen worden om op basis van het gewicht van een product de prijs te berekenen. Wij hebben rekenweegschalen van de merken UWE en RIBA in het assortiment.

Meer informatie

Telweegschalen

Met telweegschalen kunt u producten tellen op basis van het gewicht. Zodra de telweegschaal weet hoeveel één product weegt, kan de telweegschaal berekenen hoeveel producten er op het weegplateau liggen. We bieden telweegschalen van de merken RIBA en UWE.

Meer informatie

Controleweegschalen

De basis van alle weegschalen is het controleren van gewichten. Wij hebben een breed assortiment controleweegschalen van de merken RIBA en UWE. De Weeg Technische Dienst kan u adviseren naar de juiste controleweegschaal voor uw onderneming.

Meer informatie

Precisieweegschalen

Weegschalen met uiterste nauwkeurigheid worden precisieweegschalen genoemd. Met deze weegschalen kan tot op de duizendste gram nauwkeurig worden gewogen. Dit zijn dan ook zeer geschikte weegschalen voor oa. grondstoffen, diamanten, kruiden en medische doeleinden.

 
Meer informatie

Palletweegschalen

Snel en eenvoudig het gewicht van een complete pallet wegen? Dit is mogelijk met de palletweegschalen van RIBA! Wij bieden diverse mogelijkheden om uw pallets te wegen. Ook bestaat de mogelijkheid om palletweegschalen te voorzien van een interne bonprinter.

Meer informatie

Vloerweegschalen

Vloerweegschalen zijn kwalitatieve, sterke weegschalen die voorzien kunnen worden van diverse indicators. Vloerweegschalen zijn geschikt om grote gewichten te wegen en worden daarom vaak ingezet in een industriële omgeving. Leverbaar in verschillende afmetingen.

 
Meer informatie

Indicators voor weegschalen

Indicators kunnen gekoppeld worden met weegplateau’s en vloerweegschalen. Elke indicator biedt andere functionaliteiten en mogelijkheden. Wij adviseren u graag zodat u kunt werken met de juiste combinatie van weegplateau- en indicator. WTD biedt indicators van RIBA en UWE.

Meer informatie

Medische weegschalen

De Weeg Technische Dienst heeft verschillende medische weegschalen in het assortiment. Wij bieden babyweegschalen, rolstoelweegschalen en professionele personenweegschalen met BMI meting. Onze medische weegschalen zijn van de merken RIBA en UWE.

 
Meer informatie

Hangweegschalen

Hangweegschalen, of unster weegschalen, zijn weegschalen waarbij gewichten gewogen kunnen worden middels een weeghaak. Dit kan voor kleine gewichten zijn, maar wij bieden ook hangweegschalen waar tot 15.000 kg mee gewogen kan worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie

Overige weegschalen

Onder de categorie overige weegschalen verdelen wij hele specifieke weegschalen. Wij hebben oa. mechanische weegschalen, vatenweegschalen en aardappelonderwater weegschalen in het assortiment. Bent u op zoek naar een hele specifieke weegschaal? Neem gerust contact met ons op!

 
Meer informatie