arrow_drop_up arrow_drop_down

Weegschalen

Welke weegschalen biedt de Weeg Technische Dienst?

WTD Weeg Technische Dienst is leverancier van:

Riba weegschalen

Riba Weegschalen

Uwe weegschalen

Uwe Weegschalen

Vibra weegschalen

Vibra weegschalen

Weegschalen zijn te verdelen in de volgende categorieën:

Winkelweegschalen

Winkelweegschalen zijn ijkwaardige weegschalen waar handel mee gedreven mag worden. Op basis van het gewicht kan de prijs van een product worden bepaald. Wij hebben winkelweegschalen van de merken Riba en Uwe in het assortiment.

Rekenweegschalen

Rekenweegschalen zijn ijkwaardige weegschalen die ingezet kunnen worden om op basis van het gewicht van een product de prijs te berekenen. Wij hebben rekenweegschalen van de merken Uwe en Riba in het assortiment.

Telweegschalen

Met telweegschalen kunt u producten tellen op basis van het gewicht. Zodra de telweegschaal weet hoeveel één product weegt, kan de telweegschaal berekenen hoeveel producten er op het weegplateau liggen. We bieden telweegschalen van de merken Riba en Uwe

Controleweegschalen

De basis van alle weegschalen is het controleren van gewichten. Wij hebben een breed assortiment controleweegschalen van de merken Riba en Uwe. De Weeg Technische Dienst kan u adviseren naar de juiste controleweegschaal voor uw onderneming.

Precisieweegschalen

Weegschalen met uiterste nauwkeurigheid worden precisieweegschalen genoemd. Met deze weegschalen kan tot op de duizendste gram nauwkeurig worden gewogen. Dit zijn dan ook zeer geschikte weegschalen voor oa. grondstoffen, diamanten, kruiden en medische doeleinden.

Palletweegschalen

Snel en eenvoudig het gewicht van een complete pallet wegen? Dit is mogelijk met de palletweegschalen van Riba! Wij bieden diverse mogelijkheden om uw pallets te wegen. Ook bestaat de mogelijkheid om palletweegschalen te voorzien van een bonprinter.

Vloerweegschalen

Vloerweegschalen zijn kwalitatieve, sterke weegschalen die voorzien kunnen worden van diverse indicators. Vloerweegschalen zijn geschikt om grote gewichten te wegen en worden daarom vaak ingezet in een industriële omgeving. Leverbaar in verschillende afmetingen.

Indicators voor weegschalen

Indicators kunnen gekoppeld worden met weegplateau's en vloerweegschalen. Elke indicator biedt andere functionaliteiten en mogelijkheden. Wij adviseren u graag zodat u kunt werken met de juiste combinatie van weegplateau- en indicator. WTD biedt indicators van Riba en Uwe.

Medische Weegschalen

De Weeg Technische Dienst heeft verschillende medische weegschalen in het assortiment. Wij bieden babyweegschalen, rolstoelweegschalen en professionele personenweegschalen met BMI meting. Onze medische weegschalen zijn van de merken Riba en Uwe.

Hangweegschalen

Hangweegschalen, of unster weegschalen, zijn weegschalen waarbij gewichten gewogen kunnen worden middels een weeghaak. Dit kan voor kleine gewichten zijn, maar wij bieden ook hangweegschalen waar tot 15.000 kg mee gewogen kan worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Overige weegschalen

Onder de categorie overige weegschalen verdelen wij hele specifieke weegschalen. Wij hebben oa. mechanische weegschalen, vatenweegschalen en aardappelonderwater weegschalen in het assortiment. Bent u op zoek naar een hele specifieke weegschaal? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze weegschalen.

Cookies