Waarom weegschalen periodiek laten onderhouden?

 

In een professionele werkomgeving verwacht u dat uw weegschalen altijd 100% functioneren. Toch vergeten veel bedrijven hun weegschalen periodiek te controleren en onderhouden.

Wij adviseren om uw weegschalen minimaal één keer per jaar te laten reinigen, afstellen en controleren. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met het kalibrerenjusteren of ijken (keuren) van de weegschalen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door het Nederlands Meet Instituut (N.M.I) om al deze handelingen uit te voeren.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van deze service door te nemen. Wij geven u graag een passend advies voor uw onderneming.

Contact

WTD (Weeg Technische Dienst)

De WTD Weeg Techische dienst is sinds 1983 actief als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van weegapparatuur. Vanaf 1998 werken wij samen met het Nederlands Meet instituut als erkend keurder.

Wij kunnen u van dienst zijn met het ijken (keuren), kalibereren, justeren, onderhouden en repareren van uw weegschalen. Ook zijn wij officiëel dealer van RibaUwe en Vibra weegschalen.

Meer informatie

Weegschalen overzicht

De WTD Weeg Technische Dienst is officieel dealer van Riba, Uwe en Vibra weegschalen. We bieden een breed assortiment weegschalen voor diverse werkzaamheden.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het keuren, repareren en onderhouden van weegschalen kunnen wij de complete serviceverlening bieden voor uw weegschalen. Dit is een groot voordeel dat wij kunnen bieden!

Weegschalen overzicht