Wilt u weegschalen laten repareren?

 

Functioneren uw weegschalen niet meer naar behoren of helemaal niet meer? Wij repareren weegschalen op locatie of in onze werkplaats. Onze medewerkers hebben vaak de juiste gereedschappen en onderdelen in de bus liggen zodat we de reparatie vaak op locatie uit kunnen voeren. Voor complexe reparaties hebben we een werkplaats tot onze beschikking in Rijssen.

Groot voordeel van het laten repareren van uw weegschalen door de WTD Weeg Technische Dienst is dat onze monteurs bevoegd zijn om na de reparatie gelijk een kalibratie of keuring (ijken) uit te voeren. Wij zijn een door het NMI erkend keurder van weegschalen.

Wilt u meer informatie over het repareren van weegschalen? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden door te nemen of direct een afspraak te maken.

Contact

WTD (Weeg Technische Dienst)

De WTD Weeg Techische dienst is sinds 1983 actief als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van weegapparatuur. Vanaf 1998 werken wij samen met het Nederlands Meet instituut als erkend keurder.

Wij kunnen u van dienst zijn met het ijken (keuren), kalibereren, justeren, onderhouden en repareren van uw weegschalen. Ook zijn wij officiëel dealer van RibaUwe en Vibra weegschalen.

Meer informatie

Weegschalen overzicht

De WTD Weeg Technische Dienst is officieel dealer van Riba, Uwe en Vibra weegschalen. We bieden een breed assortiment weegschalen voor diverse werkzaamheden.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het keuren, repareren en onderhouden van weegschalen kunnen wij de complete serviceverlening bieden voor uw weegschalen. Dit is een groot voordeel dat wij kunnen bieden!

Weegschalen overzicht